fbpx

Alex Agnew Live and Loud on Kinepolis Big Screen

Op 8 december 2016 wordt jouw Kinepolis : Agnewpolis

Alex Agnew, the King of Comedy is terug. Na een sabbatical van 3 jaar komt Alex Agnew terug met een gloednieuwe comedyshow ‘Unfinished Business’. Alle theaterzalen zijn uitverkocht, maar Kinepolis biedt je de kans om alsnog in de beste omstandigheden mee te genieten van de slotshow: op groot scherm, live gestreamd vanuit de Arenbergschouwburg.

Nooit eerder werd een live theatershow van een Belgische artiest of productie op deze manier live gestreamd.
Kinepolis en Alex Agnew slaan de handen in elkaar voor een unieke live cinema ervaring.

Wil je ‘Alex Agnew – Unfinished Business’ alsnog live beleven, wil je de show nòg eens live herbeleven, of wil je gewoon deze unieke cinema ervaring meemaken: kom dan naar de live streaming van van de allerlaatste voorstelling van ‘Alex Agnew – Unfinished Business’ in Kinepolis.

tickets & info op www.kinepolis.be/alexagnew of www.alexagnew.be