fbpx

The Legend Ends – DVD

Twee jaar lang tourde Alex Agnew met z’n zaalshow Interesting Times. In 2012 kondigde Alex Agnew in de media aan een sabbatjaar te nemen, om zich te concetreren op z’n band Diablo Blvd. Om z’n publiek niet in de kou te laten staan, zou hij dit tijdelijk afscheid vieren met de dernièreshow(s) van zijn laatste volavondshow Interesting Times te spelen in het Sportpaleis te Antwerpen, maar met aangepast decor, aangepaste inspiraties en (aan)gepaste titel wegens de enorme mogelijkheden van de zaal.

lees meer

The Legend Ends – audio CD (Goe vur in den otto)

Keert Alex Agnew ooit nog terug als comedian? Wellicht wel ‘omdat Agnew is wie hij is: geboren voor het podium, een rasverteller, een man met een lichaam van elastiek, een brulboei die alle registers en stemmen aan kan en bovenal iemand die de gave bezit om pijlen op alles en iedereen af te schieten en daar vlotjes mee weg te komen. Een “audience pleaser” met een angel. En dat … zonder te vervelen. (deRedactie.be). Want als Alex opnieuw ‘duivelse ingevingen’ krijgt, staat hij er ongetwijfeld opnieuw.- Wanneer keert Alex Agnew terug als comedian? We weten het echt niet. Maar ondertussen kan u genieten van de CD: The Legend Ends

lees meer

Interesting Times – DVD

Na 10 jaar op de planken, drie avondvullende shows en de Best of show: Larger Than Life 5x gespeeld voor een uitverkocht Sportpaleis (5×12.000 pers.) te Antwerpen (februari/maart 2011) is Alex opnieuw klaar om z’n mening over de wereld te ventileren.

lees meer

Alex Agnew – Larger Than Life

In 2011 stond Alex Agnew 10 jaar op de planken en dat vierde hij met ‘Alex Agnew – Larger Than Life, best of 10 years Alex Agnew on stage’ in het Antwerpse Sportpaleis. Het was een samenvatting van de hoogtepunten van zijn drie avondvullende shows…

lees meer

Alex Agnew , Superheld – BOEK

Aan de hand van interviews en quotes uit z’n drie shows vertellen Isabelle Dams en Alex Agnew in Superheld het verhaal van een Britse Antwerpenaar die de wereld ontdekt en zich ergert, verbaast, een deuk lacht en probeert te begrijpen. Alles begint bij zijn jeugd in Deurne-Zuid.

lees meer

Alex Agnew – More Human Than Human

Na “Ka-Boom” en “Morimos Solamente” is Alex Agnew terug met zijn derde solo-voorstelling “More Human Than Human”. Zo, het promo-praatje zit er weer op!

lees meer

Alex Agnew – Morimos Solamente

Morimos Solamente is de tweede voorstelling van comedian Alex Agnew. Zelf heeft hij daar niet veel meer aan toe te voegen, maar voor de mensen die niet kunnen beslissen zonder de mening van een ander hier enkele quotes …

lees meer

Alex Agnew – Ka-Boom!

Alex Agnew won in 2003 als eerste Belg in de geschiedenis het prestigieuze Leids Cabaret Festival. Hij won zowel de juryprijs als de publieksprijs.

Alex is het product van een Engelse vader, een Limburgse moeder en een overdosis (actie)films, superhelden, strips en veel muziek. Geen rustige, diepintellectuele humor, maar proud to be loud. Kortom, onvervalste rock’n’roll comedy! Razendsnel en zonder nuance, vertelt hij over zijn jeugd, muziek, films. Het imiteren van stemmen en geluiden bleek sowieso één van de sterke kanten van deze stand-up comedian te zijn. De manier waarop hij de liefhebbers van heavy metal op de hak nam, was niet alleen knap, maar ook hilarisch.

 

lees meer