fbpx

DeRedactie.be : Alex Agnew trekt opnieuw zijn comedyschoenen aan

deredactie 10dec15

Alex Agnew start na een pauze van drie jaar opnieuw met comedy. Dat heeft hij bekendgemaakt in “Van Gils & Gasten”. Vanaf september volgend jaar trekt hij door Vlaanderen met “Unfinished business”.

In oktober 2013 nam Alex Agnew met vier passages in het Sportpaleis voor onbepaalde tijd afscheid van zijn comedypubliek. Hij wilde zich volop concentreren op zijn hard-rockband Diablo Blvd.

Ondertussen is er volgens de comedian veel gebeurd in de wereld “waar hij dringend zijn mening over moet ventileren”. “Ik was eigenlijk van plan om enkel onzin te vertellen, maar ik denk dat er weer veel zal inzitten over de huidige situatie in de wereld”, zegt hij.

Volgend jaar trekt hij dus opnieuw naar het comedypodium met de theatershow “Unfinished business”. Concreet zal hij van september tot november 21 shows geven in onder meer de Stadsschouwburg, het Kursaal van Oostende en het Capitole in Gent.

Agnew benadrukt nog dat de tour niet zal worden hernomen en dat hij na de laatste show onmiddellijk opnieuw met zijn band op tournee gaat.

deredactie.be