fbpx

More Human Than Human

Na het debuutprogramma “Kaboom!” en de snoeiharde bevestiging met “Morimos Solamente” is Alex Agnew toe aan zijn derde stand-up-comedy-theaterprogramma “More Human Than Human”.

Na enkele maanden try-out langs clubs en kleinere zalen ging Alex Agnew in januari 2009 in première in de Antwerpse Arenbergschouwburg met zijn derde avondvullende show More Human Than Human.
Agnew is uniek. Grover, gewaagder en vooral grappiger dan alle andere stand-uppers samen. Geen enkel onderwerp is veilig. Lichtgeraakte mensen wezen gewaarschuwd: Agnew balanceert altijd op het randje. Wie de Alex Agnew verwacht die geluidjes maakt, zal verrast zijn. Agnew speelt meer in op het publiek en brengt vaak meer doordachte humor.
Alex is ondertussen in het echte leven vader geworden. Een dankbare gebeurtenis die het thema van de show leidt naar ‘het menselijk aspect’, ook van zichzelf. Over het feit dat een mens niet altijd alles weet, en soms twijfelt omdat hij van die grote opinies heeft die eigenlijk op niets gebaseerd zijn. Er zitten een aantal grappen in die zijn eigen menselijkheid laten zien. Dingen die je in het dagelijkse leven niet zomaar aan iedereen gaat vertellen, maar op het podium als exhibitionist worden tentoongesteld.

De Pers over More Human Than Human:

“Alex Agnew heeft één van de belangrijkste eigenschappen van een goede stand-up: charisma. Die sympathieke uitstraling in combinatie met zijn geniaal materiaal drijft het publiek keer op keer en in een razend snel tempo naar opeenvolgende lachsalvo’s die pas stoppen als hij met een buiging het podium verlaat, wat gepaard gaat met een daverend applaus.”

“Alex Agnew is een podiumbeest en bezit met zijn metal-look meer dan voldoende charisma, waardoor hij het publiek keer op keer op zijn hand krijgt.”
(de Standaard)

De DVD van deze voorstelling werd opgenomen in december 2010 en is overal verkrijgbaar.