fbpx

Larger Than Life

best of 10 years Alex Agnew on stage

In 2011 stond Alex Agnew 10 jaar op de planken en dat vierde hij met een ‘Best Of’-showreeks ‘Alex Agnew – Larger than Life’ in het Sportpaleis. Het was een samenvatting van de hoogtepunten van zijn drie avondvullende shows.

Op 25, 26 en 28 februari en 4 en 5 maart 2011, vulden 63.107 fans 5x een uitverkocht Sportpaleis te Antwerpen voor de éénmalige Best Of show: Larger Than Life, best of 10 years Alex Agnew on Stage. De show zou niet op tour gaan, maar een éénmalige stunt worden: het sportpaleis vullen.

De ‘Best Of’-show ‘Larger Than Life’ van stand-upcomedian Alex Agnew in het Sportpaleis werd aangekondigd op 21 mei 2010. Exact één week nà de aankondiging was de eerste show uitverkocht. Ook de extra tweede en derde show waren één maand later volzet. Om aan de wachtlijst tegemoet te komen, werd een vierde show en kort nadien nog een vijfde en laatste show toegevoegd aan de reeks.

De pers over Larger Than Life:

“Alex Agnew: King of Comedy (De Standaard 28/2/11)”, “Staande ovatie voor Alex Agnew in Sportpaleis (De Morgen 28/2/11)”,

“Na deze nooit gezien krachttour mag Agnew zich officieel op de troon hijsen die na het podiumpensioen van Urbanus te lang heeft leeggestaan (De Morgen 7/3/11)”,

“Met een topshow in het sportpaleis bevestigd Alex Agnew zijn status van beste Vlaamse stand-up comedian (De Standaard 28/2/11)”

De pers over Alex Agnews’ vorige shows:

-De Antwerpse versie van Henry Rollins haalt in dit nieuwe theaterprogramma met brio nog meer heilige huisjes neer, met een sloophamer! (Gazet van Antwerpen)
Kick Ass Comedy! (De Morgen)
-Alex Agnew heeft één van de belangrijkste eigenschappen van een goede stand-up: charisma. Die sympathieke uitstraling in combinatie met zijn geniaal materiaal drijft het publiek keer op keer en in een razendsnel tempo naar opeenvolgende lachsalvo’s die pas stoppen als hij met een buiging het podium verlaat, wat gepaard gaat met een daverend applaus.
Alex Agnew is een podiumbeest en bezit met zijn metal-look meer dan voldoende charisma, waardoor hij het publiek keer op keer op zijn hand krijgt. (De Standaard)
-Anderhalf uur lachen met geslaagde grappen is even intens en ontspannend als een goed concert, of het lezen van een boek. Zelfs als die humor bij momenten seksistisch, racistisch of gewoon wansmakelijk overkomt. Een slimme verstaander heeft maar een half woord nodig om te weten dat Alex Agnew geen seksist of racist is. Een beetje wansmakelijk, dat wel, maar hij verwoordt gewoon de diepste van ons aller vunzige gedachten.
(Karel Michiels, De Standaard)
-Alex doet waar hij zin in heeft. Met gore seksgrappen, maar evengoed met tederheid. (Liv Laveyne, De Morgen)