fbpx

Ka-Boom!

Alex Agnew won in februari 2003 als eerste Belg in de geschiedenis zowel de jury- als publieksprijs van het Leids Cabaret Festival.

Het materiaal dat aan de basis lag voor deze overwinning leidde, aangevuld met extra materiaal, tot de avondvullende one-man stand-up show: Ka-Boom. Een veelzeggende titel, want met zijn ongezouten mening brengt Alex Agnew geen rustige, diepintellectuele humor, maar is ‘proud to be loud’! Onvervalste rock ‘n’ roll comedy dus.

Razendsnel en zonder nuance, vertelt Alex via een overdosis (actie)films, superhelden, strips en veel muziek over zijn jeugd, en de wereld rondom hem. De manier waarop hij de liefhebbers van heavy metal op de hak nam, is niet alleen knap, maar ook hilarisch.

Stand-up waarbij vooral de vele stemmetjes en geluidjes, en een waanzinnige mimiek kenmerkende ingrediënten zijn geworden.

Alex vertelt bijzonder aanstekelijk en hanteert als menselijke ‘beatbox’ een breed ‘geluidenrepertoire’.

KA-BOOM! werd meermaals door de Vlaamse televisiezender Canvas uitgezonden. De DVD van de show werd opgenomen in het Antwerpse Fakkeltheater. Er gingen al meer dan 18.500 dvd’s van deze voorstelling over de toonbank.

Met de show Ka-boom tourde Alex tijdens theaterseizoen 2005-2006 een 160-tal keer langs Belgische en Nederlandse theaterzalen.

De DVD is nog steeds verkrijgbaar: klik hier

 

Gallerij

Video