Episode #26

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #26

Jarenlang was ze lid van één van de meest succesvolle muziekformaties die die land ooit gekend heeft. Inmiddels heeft ze zich toegelegd op het maken van kinderprogramma’s en kinderboeken en ook dat doet ze met enorm veel succes. In een heel mooi en open gesprek vertelt ze over haar niet altijd even makkelijke jeugd, haar waanzinnige tijd bij K3 en het leven erna. Veel plezier met de inspirerende episode #26 met niemand minder dan Kristel Verbeke.

lees meer

Episode #25

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #25

Onze gast van vandaag schreef met zijn vorige band The Seatsniffers vaderlandse rockabilly geschiedenis en is inmiddels nog steeds actief met zijn nieuwe band Walter Broes & The Mercenaries.
Walter neemt in deze episode geen blad voor de mond, maar spreekt wel erg doordacht en steeds met de vinger aan de pols. Het werd een boeiend gesprek over de geschiedenis van The Seatsniffers, de huidige staat van de Rockmuziek en het verslavende maar ook soms moeilijke leven als muzikant.

lees meer

Episode #24

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #24

Onze goede vriend Xander De Rycke houdt het binnenkort voor het 3de jaar op rij voor bekeken met zijn media eindejaarsconference #HHVB en komt daarom voor de 2de keer langs.
Hij stond erop dat deze episode de langste uit de reeks moest worden en dat is hem dan ook gelukt. Hannah Gadsby, Cinévox en Jurassic Park…dat en nog veel meer in net geen 2,5u Welcome To The AA.

lees meer

Episode #23

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #23

Vandaag een episode in teken van die andere passie van Alex en Andries: de Cinema.
Beide heren bekeken afgelopen weekend ‘The Meg’ en de nieuwe ‘Mission Impossible’ en besloten om van deze 2 films de basis te maken voor weer een aflevering vol eigen interesses.
Schrik dus niet dat het in deze episode langer over James Bond en scientology gaat dan over haaien en Ethan Hunt.
Tot slot beantwoorden ze ook nog wat luisteraars vragen waardoor het toch weer een afwisselend uurtje podcasten is geworden.

lees meer

Episode #22

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #22

Velen kennen Pepijn Lanen als Faberyayo van het uiterst succesvolle De Jeugd Van Tegenwoordig, maar vandaag zit hij als auteur samen met tekenaar Floor van het Nederend bij ons in de #WTTAA.
Ze komen er hun nieuwe interessante graphic novel “Hotel Dorado” voorstellen die niet zo lang geleden verschenen is.
Tot slot wordt er ook nog uitgebreid gepraat over boekrecensies, de Jeugd’s beeldende taal en hun gezamenlijke fascinatie voor Akira en Blade Runner. #Spoileralert

lees meer

Episode #21

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #21

Het Amerikaanse magazine Variety zette onze gasten van vandaag bij de 10 meest talentvolle regisseurs van het moment. Bij ons zijn ze inmiddels al onsterfelijk geworden door hun films, Image, Black en Patser en sinds enkele weken zitten ze in Hollywood om de 3de Bad Boys film met Will Smith te regisseren. We waren dan ook enorm vereerd dat ze net voor vertrek toch nog op bezoek zijn gekomen bij #WTTAA. Geniet van deze topaflevering met Adil el Arbi en Bilall Fallah.

lees meer

Episode #20

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #20

Onze gast van vandaag kan ongeveer alles! Acteur, Stand-up Comedian, DJ, Latin Salsa Lover Boy, quizmaster etc. Wat heeft deze man eigenlijk nog niet gedaan?
Ik ken hem in ieder geval al jaren en hij zit eindelijk op WTTAA.
Give it up for the one and only Adriaan van den Hoof.

lees meer

Episode #19

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #19

Ze vocht als eerste Belgische vrouw ooit in de meest prestigieuze MMA competitie ter wereld, de UFC en ze staat op de moment in de wereldrankings in de Top 5. Haar broer Ben kwam in episode 2 al aan bod en nu zijn ze samen bij ons te gast. Cindy komt vertellen over haar carrière, haar droom op een gevecht met UFC Featherweight Kampioene Cris Cyborg en beiden droppen een hoop Mixed Martial Arts knowledge n.a.v. het UFC 226 event van enkele weken geleden. Kortom, veel MMA plezier met onze gasten van vandaag: Cindy en Ben Dandois

lees meer

Episode #18

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #18

In de 18de episode van de WTTAA kijken Alex en Andries terug op hun optreden op de Graspop Metal Meeting en verklaren ze aan de hand van anekdotes hun gezamenlijke liefde voor Graspop. Tot slot vertelt Alex een ongelooflijk verhaal over die middag in London met Johnny Rotten van de Sex Pistols. RIP Markus Verbeeck (Zyklome A / Ear Damage / Eightball / The Agitators )

lees meer

Episode #17

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #17

Het Geslacht De Pauw maakte onze gaste van vandaag in 1 klap wereldberoemd in Vlaanderen. Ze geldt inmiddels al ettelijke jaren als éen van onze meeste gerespecteerde actrices en ze is bovendien ook nog eens uitermate grappig. Maak u klaar voor een episode aan een hoog tempo met de enige echte Maaike Cafmeyer.

lees meer

Episode #16

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #16

Historisch moment in deze episode met de allereerste vrouwelijk gast in de #WTTAA en niet zo maar éen; Ze presenteerde jarenlang het toonaangevende muziekprogramma #Duyster op Stubru en werd zo de stem van een generatie.
Graag uw aandacht voor de vrouw met de coolste naam op de planeet: Ayco Duyster

lees meer

Episode #15

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #15

Weinig introductie nodig voor de gast van vandaag. Deze levende legende is zonder twijfel de grootste komiek in de geschiedenis van dit land en is bovenal een uiterst fijne mens.
Heel veel plezier met deze 2u durende episode want niemand minder dan Urbanus was in the WTTAA house en dat hebben we geweten.

lees meer

Episode #14

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #14

Vandaag hebben we niemand minder dan Prof Dr. Guy T’Sjoen te gast.
Hij is diensthoofd van de afdeling Endocrinologie en stofwisselingsziekten aan de UZ Gent én leidt het Centrum voor seksuologie en gender. Velen kennen hem wellicht van het populaire TV-programma ‘Topdokters’ en hij is ook auteur van het boek ‘Onder de Gordel’.
Het Transgender thema is de laatste tijd actueler dan ooit en als specialist ter zake is Guy T’Sjoen de ideale persoon om meer uitleg te komen geven over dit complexe en boeiende onderwerp.

lees meer

Episode #13

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #13

Het was het jaar 1974 toen Tom Cruise 12 werd, de film ‘Young Frankenstein’ in de zalen kwam en onze gast van vandaag het levenslicht zag. Acteur Sven De Ridder komt vertellen over zijn nieuw theatergezelschap, de liefde voor nostalgie en een ongekende passie voor film.

lees meer

Episode #12

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #12

Weinigen onder ons groeien op met de beperkingen die comedian William Boeva vanaf zijn geboorte moest meedragen en nog minder overstijgen alle verwachtingen en schoppen het zo ver als deze grote meneer. Een inspiratie voor velen en vooral een uitstekende ambassadeur voor goed eten, gamen en all round chillen. Kortom, een top middag in top gezelschap.

lees meer

Episode #11

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #11

Onze eerste Nederlands gast is de enige echte Arie Koomen. Jarenlang beroemd in Nederland als 1 helft van het comedy duo Arie en Sylvester en nu ook bij ons in de #WTTAA.
Arie is niet alleen een uitstekende en succesvol comedian, maar daarenboven ook een enorme liefhebber van comic books en strip albums. Zijn verassende top 10 zorgde meteen voor de langste aflevering tot nu toe.

lees meer

Episode #10

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #10

Vandaag een beetje een culinaire aflevering waarin Hot Sauce aficionado en Metal Tourmanager Stijn Deschacht Alex en Andries onderwerpt aan een hele resem pepers en pikante sausen. Verwacht je aan een boeiende aflevering over de Mexicaanse eetcultuur waarin duidelijk wordt dat niet iedereen even goed bestand is tegen een middag Hot Sauce Testing. Melk en yoghurt zullen uw vriend zijn, A!

lees meer

Episode #9

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #10

‘The Days of our lives’ meets ‘Spinal Tap’. Zo omschrijven beide heren éen van de meest controversiële muziek documentaires ooit gemaakt: De beruchte ‘Some Kind Of Monster’ film over de grootste heavy metal band ter wereld: Metallica.
Of je nu fan bent van de muziek of niet; deze film is een absolute must-see voor iedereen die houdt van drama en over de top waanzin.
Verwacht je dus maar aan een dik uur trivia, eigen ervaringen en vooral 64 minuten kinderlijk enthousiasme!

lees meer

Episode #8

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #8

Omdat het stilaan tijd werd dat er eens een muzikant passeerde in de #WTTAA kregen we afgelopen week Jeroen Camerlynck aka Fleddy Melculy op bezoek. Dat de frontman van de snelst groeiende metalsensatie ooit in ons land, iets te vertellen had moge duidelijk zijn!

lees meer

Episode #7

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #7

Deze 7de episode van de ‘Welcome To The AA’ staat in het teken van de film ‘The Breakfast Club’ : een van de meest bekende coming-of-age-films uit de jaren 80.

Alex en Andries herbekeken hem recent en kwamen tot de conclusie dat de film nog weinig van zijn kracht verloren is.
Tot slot bespreken beide heren het gebrek aan nieuwe grote bands in de Metal scene en voorspellen ze de groepen die de volgende jaren de fakkel van de Iron Maidens en de Judas Priest’en van de wereld zullen moeten overnemen.

lees meer

Episode #6

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #6 met Tom Waes

In de 6de episode van de #WTTAA hebben we een fantastisch gesprek met een van de meest intense en geliefde TV figuren van de laatste jaren: Tom Waes!
Zet jezelf schrap voor een dik anderhalf uur anekdotes, humor en openhartigheid.
Vergeet alle inspirational quotes en luister gewoon naar de nieuwe Welcome to the AA!

lees meer

Episode #5

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #5 met Xander Derycke

In 2007 loodste Alex als coach een jonge Xander De Rycke naar de eerste plaats in de Comedy Casino Cup waarna een boeiende vriendschap ontstond tussen beide heren.
Meer dan 10 jaar én een eigen succesvolle comedy/podcast carriëre later is Xander te gast in de Welcome to the AA! Hij komt er vertellen over BV-beefs en zijn nieuwe show plannen en fileert als extra voor ons vakkundig al een paar TV-shows alsof het niets is.
Veel plezier ermee en geniet van de chemistry tussen Vader Alex en Zoon Xander.

lees meer

Episode #4

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #4 met Luk Wyns

Met Francois Backeljau, Eddy Stoefs en Ronny Tersago scoorde Alex’ persoonlijke held Luk Wyns de afgelopen jaren een zuivere hattrick op de Vlaamse televisie.
Geen wonder dus dat Luk éen van de eerste gasten was waaraan we dachten toen we deze podcast starten.
Van een overvloed aan anekdotes tot een ode aan zijn pas overleden collega en vriend Frank Aendenboom, je hoort het allemaal in deze nieuwe aflevering van Welcome to the AA!

lees meer

Episode #3

Alex Agnew’s WTTAA Podcast Episode #3 MMA met Ben Dandois

Mixed Martial Arts of afgekort MMA is op dit moment de snelst groeiende sport ter wereld en ook in België is dit fenomeen de laatste 10 jaar aan een opmars bezig. Vandaag hebben we niemand minder dan gewezen kampioen Ben Dandois op bezoek. Ben is een van de MMA pioniers in ons land en is eveneens coach en oprichter van éen van de top gyms in België: ‘Perfect Team’.
Hij komt er praten over de stand van MMA in België, zijn eigen carrière en zijn rol als coach van zijn zus Cindy die als eerste Belgische vrouw in de Ultimate Fighting Championship vocht. Zowel Alex als Andries zijn die hard MMA fans en konden hun geluk dan ook niet op.

lees meer

Episode #2

In deze aflevering leren we eerst en vooral dat Alex een hometrainer heeft gekocht. Om dit fietsen zonder doel draaglijker te maken bekeek hij nog maar eens de Led Zeppelin ‘Celebration Day’ concertfilm hetgeen resulteert in een ode aan deze legendarische band.
Ondertussen herinnert Andries zich zijn eerste bedenkelijke podiumervaringen en bespreken beide heren het nut van coverbands.

lees meer

Episode #1

Alex was amper 15 toen Marcel Vanthilt in 1987 zijn debuut bij MTV maakte en net zoals zoveel generatiegenoten werd ook Alex in die periode muzikaal gevormd door het fenomeen MTV. Doorheen de jaren zat Alex geregeld bij Marcel aan tafel in diverse TV programma’s dus werd het stilaan tijd om de rollen om te draaien.

In deze episode leren we dat beide heren niet enkel een voorliefde voor anarchie delen maar ook gemeenschappelijke eye openers hebben in de “Sapiens” en “Homo Deus” boeken van Yuval Noah Harari.

Verder vertelt Marcel ons wat ie zo hard mist op de radio, neemt hij ons terug naar enkele van zijn memorabele interviews in de MTV periode en is zijn oudste zoon meer fan van de stiltes tussen de songs op zijn nieuwe plaat CASHCASH dan van de songs zelf.

Kortom, Welcome to the AA!

lees meer